Home » Styling & Advies

Styling & Advies

We weten allemaal wat me mooi vinden, maar hebben soms problemen met het maken van een geheel in huis. Of je hebt wel alle spullen maar mist juist de sfeer. Je mist een stukje  gezelligheid, het is te vol, of je gaat verhuizen en je kan wel wat advies gebruiken.

Dit alles is echt niet gek, en wij helpen je graag! Jouw huis moet jou thuis zijn, daarom houden wij ons niet vast aan één bepaalde stijl of trend. Wij kunnen en willen je helpen om je weer thuis te laten voelen in je eigen huis.

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

1. ADVIES OP LOCATIE
2. OPSTELLING + ACCESSOIRES.          
3. COMPLETE MAKE OVER

(jou wensen & budget)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.ADVIES OP LOCATIE:

Door middel van tips & tricks kunnen wij samen de problemen waar je tegenaan lopen bespreken op locatie. Op locatie kunnen wij samen de situatie bekijken en bespreken wat de wensen zijn en hoe wij deze kunnen oplossen. Na ons gesprek gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt plan. Dit plan presenteren wij later op locatie. Na de presentatie kan je zelf aan de slag om van jouw huis weer een thuis te maken!

Wil je verder/meer? kun je ook kiezen voor advies 2 of 3

Inbegrepen pakket 1: Intake gesprek, sfeer-impressie en een tekening opstelling op schaal.

 

150 euro (Mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteer ik een uurtarief van 35 euro)

 

2. OPSTELLING + ACCESSOIRES:

Op basis van jouw wensen en het stellen van een aantal vragen zullen wij met behulp van bestaande meubels en de juiste accessoires/producten aanpassingen doen in de ruimte. Alles zal altijd gebeuren in overleg. 

Inbegrepen pakket 2: Intake gesprek, compleet plan ( sfeer-impressie, tekening opstelling op schaal, prijslijst en producten-lijst), plan presentatie, inkoop van de producten en 1 dag stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt word het uurtarief voor gerekend van 35 euro.)

400 euro ( mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteren wij een uurtarief van 35 euro)

 

3. COMPLETE MAKE OVER:

Aan de hand van jouw wensen maken wij een compleet uitgewerkt plan. Door middel van de juiste indeling, kleuren, verlichting, meubels, accessoires en styling. Je geeft aan wat jouw budget is, hiermee gaan wij aan de slag.

Nogmaals: Alles gaat in overleg, maar de bedoeling is wel dat het eindresultaat één grote verrassing zal zijn.

Inbegrepen: Intake gesprek, compleet plan (sfeer-impressie, tekening opstelling, prijslijst en producten-lijst), plan presentatie,  inkoop van producten en 2 dagen stylen van de ruimte. Alles wat hier buiten valt word het uurtarief voor gerekend van 35 euro.)

600 euro ( mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteer ik een uurtarief van 35 euro)

* prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte

** prijzen zijn gebaseerd op inkoop door ons bij onze leveranciers

*** buiten een straal van 15 km worden er reiskosten in rekening gebracht