Home » Styling & Advies

Styling & Advies

We weten allemaal wat we mooi vinden, maar hebben soms problemen met het maken van een geheel in huis. Of je hebt wel alle spullen maar mist juist de sfeer. Je mist een stukje  gezelligheid, het is te vol, of je gaat verhuizen en je kan wel wat advies gebruiken.

Dit alles is echt niet gek, en wij helpen je graag! Jouw huis moet jou thuis zijn, daarom houden wij ons niet vast aan één bepaalde stijl of trend. Wij kunnen en willen je helpen om je weer thuis te laten voelen in je eigen huis.

Wij hebben 3 verschillende pakketten:

1. MONDELING ADVIES
2. OPSTELLING + SFEERIMPRESSIE         
3. COMPLEET PAKKET

(jou wensen & budget)

 

 

 

 

 

 

 

1. MONDELING ADVIES:

Door middel van tips & tricks kunnen wij samen de problemen waar je tegenaan loopt bespreken in de winkel of op locatie.

Samen kijken wij naar de situatie en bekijken en bespreken wij wat de wensen zijn en hoe wij deze kunnen oplossen. 

Neem bij het mondelinge advies foto's mee en de plattegrond (indien mogelijk) van de huidige situatie. Komen wij op locatie is dit natuurlijk niet nodig.

Bij dit advies bespreken wij mogelijke optie's voor de problemen die zijn besproken en werken wij dit eventueel voor je uit.

Wil je dit verder uitgewerkt hebben kijk dan eens naar optie 2 of 3.

 

Inbegrepen pakket 1: Intake gesprek, +- 4 uur aan mondeling advies in de winkel of op locatie.

150 euro (Mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteren wij een uurtarief van 35 euro)

 

2. OPSTELLING + SFEERIMPRESSIE:

Op basis van jouw wensen en het stellen van een aantal vragen zullen wij met behulp van bestaande meubels en de juiste accessoires/producten aanpassingen doen in de ruimte. 

Bij dit advies wordt er een moodboard voor je gemaakt, een indeling/plattegrond op schaal. Dit alles wordt voor je gebundeld in een dossier.

 

Inbegrepen pakket 2: Mondeling overleg +- 4 uur , moodboard, indelingsplan, tekening opstelling op schaal.

350 euro ( Mail voor meer info)

(Voor al het extra advies hanteren wij een uurtarief van 35 euro)

 

3. COMPLEET PAKKET:

Aan de hand van jouw wensen maken wij een compleet uitgewerkt plan. Door middel van de juiste indeling, kleuren, verlichting, meubels, accessoires en styling. Je geeft aan wat jouw budget is, hiermee gaan wij aan de slag. Nadat wij samen tot een plan zijn gekomen, komen wij bij jou op locatie de ruimte aankleden zoals overlegd.

Alles gaat in overleg, maar de bedoeling is wel dat het eindresultaat één grote verrassing zal zijn.

Inbegrepen: Mondeling overleg +- 4 uur , moodboard, indelingsplan, tekening opstelling op schaal, prijslijst en producten-lijst, afstylen van de ruimte ,de aantal dagen die hier voor worden gerekend ligt aan de producten die moeten worden meegenomen in de styling. 

 

Prijs op aanvraag ( mail voor meer info)

 

* prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte

** buiten een straal van 15 km worden er reiskosten in rekening gebracht