Geen producten (0)

RIVERDALE SUMMER SYMPHONIES 2017

RIVERDALE SUMMER SYMPHONIES 2017

Het gefladder van vlinders ziet er zo sereen uit. Hoe ze van bloem naar blaadje vliegen in een feestelijk tempo, even op adem komen en hernieuwde energie krijgen door het opsnuiven van heerlijke bloemgeuren. Hun kleuren zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie en maken je blij. Vlinders zijn dan ook dé inspiratie voor de spring-summer collection 2017, Butterfly Bliss. Met veel lichte tinten, natuurlijke materialen en zachte, ronde vormen heeft Riverdale het rustgevende gevoel van het kijken naar vlinders vertaald naar thuis. Wanneer een zachte bries een gordijn doet opwaaien, de eerste zonnestralen naar binnen vallen en de geur van verse bloemen door het huis zweeft, komen de kriebels; het is weer lente!

HET VOORJAAR IN HUIS MET VIER STIJLTHEMA'S

De voorjaarscollectie is opgedeeld in vier thema’s; Pure beige, Mint green, Soft rose en Aqua breeze. Je kunt je focussen op één van deze sfeergroepen, of juist producten uit de verschillende thema’s combineren voor een spannende en contrastrijke mix!

Ga naar de riverdale  webshop

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.