opc_loader

Wensenlijst

Bastion Collections
Artikel 1 tot 80 (van de 84 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 80 (van de 84 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Bastion collections Webshop bij valeurhome. 

Bastion Collections mooi en tijdloos Regelmatig wordt er aan de bastion collections webshop nieuwe artikelen toegevoegd. 
Voor Servies, borden, mokken, mugs, theeglazen, kussens en aardewerk maar ook sfeelichten en andere accessoires.
Het servies bestaat uit onder meer dinerborden, gebakborden, schaaltjes, mokken en bekers, deze zijn gemaakt in mooie basic tinten. Dit voorjaar komt er een mooie aanvulling op het stoere Black & White servies, de kleur roze komt terug! Vanaf nu zullen er regelmatig nieuwe producten in de winkel en bastion collections webshop bij komen. U kunt deze zowel in de winkel maar ook online bestellen.

De Bastion filosofie:  Bastion Collection kan worden omschreven als een klein bedrijf met een sterke eigen identiteit. zij werken met een enthousiast, jong creatief team. Het assortiment groeide gestaag. De meeste van hun ideeën duiken tijdens het rijden in hun auto, tijdens bezoek aan hun klanten of wanneer ze lekker in hun tuin werken. Twee keer per jaar maken zij een nieuwe collectie. Zij doen dit met veel liefde en oog voor detail. Wanneer de eerste samples eindelijk  binnen komen, is het een grote vreugde om hun ideeën tot leven te zien komen ...  Bastion Collection is dan ook erg trots dat hun BC-label in veel landen binnen heel Europa wordt verkocht.

Het servies van bastion is geschik voor magnetron en vaatwasser. de theeglazen kun je het beste met de handafwassen. Kussens van Bastion zijn altijd gevuld met een goede synthetische binnenkussen met een dikke tijk. Bastion streefd naar een collectie welke tijdloos is. hierdoor ben e niet gebonden aan collecties van seizoenen.Wil je de uitgebreide collectie van Bastion Collections ervaren kom gezellig langs en overtuig u zelf van de kwaliteit.

Graag tot ziens bij Valeurhome

  • It\'s About Romi
  • Kooduu
  • Wandkraft